Newsflash
Știri

MS îndeamnă centrele de vaccinare anti-COVID să accelereze programările

de Florentina Ionescu - ian. 8 2021
MS îndeamnă centrele de vaccinare anti-COVID să accelereze programările

Ministerul Sănătăţii a publicat pe o cunoscută platformă de socializare un îndemn către centrele de vaccinare împotriva COVID-19

În aceste centre se desfășoară în prezent prima etapă, și anume vaccinarea lucrătorilor din domeniile sănătății și social, atât din sistemul public, cât și privat.

vaccinare indemn MS centre de vaccinare anti COVID-19

Potrivit autorităților, lucrătorii incluși în etapa 1 a Strategiei de vaccinare se vor putea vaccina chiar și după demararea etapei a doua.

„Ministerului Sănătății îndeamnă centrele de vaccinare să accelereze programările pentru imunizarea personalului din Etapa 1. În acest fel vom putea demara mai devreme Etapa 2, când vor fi vaccinate persoanele cu grad ridicat de risc și lucrătorii din domeniile esențiale. Fără griji: chiar și după ce a doua etapă va fi demarată, lucrătorii din Etapa 1 se vor putea vaccina în continuare”, se arată pe pagina oficială a Ministerului Sănătății.

Mai multe despre procesul de vaccinare în România găsiți pe platforma națională vaccinare-covid.gov.ro, cât și în articolul: În ce ordine vor fi vaccinați românii împotriva COVID-19 și cine are prioritate.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe