Newsflash
Știri

MS recrutează personal pentru posturi înființate în afara organigramei

de Florentina Ionescu - mar. 29 2021
MS recrutează personal pentru posturi înființate în afara organigramei

Reprezentanții Ministerului Sănătății au publicat un anunț de recrutare și selecție de personal.

Acest anunț este valabil pentru posturi înființate în afara organigramei Ministerului Sănătății pentru desfășurarea activității în cadrul proiectului „Crearea cadrului strategic și operațional pentru planificarea și reorganizarea la nivel național și regional a serviciilor de sănătate”. 

recrutare si selectie personal MS

Acest proiect este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Cod SIPOCA 728/Cod MySMIS 129165, cod apel POCA 513/1/1/Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP/1/Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP; Componenta 1: IP 14/2019 – „Sprijin pentru acțiuni de consolidare a capacității autorităților și instituțiilor publice centrale”, se arată pe o rețea de socializare.

Persoanele interesate pot găsi mai multe detalii pe site-ul Ministerului Sănătății, aici și aici

anunt recrutare1 anunt recrutare2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe