Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Nicio persoană nu s-a vaccinat în ultimele 24 de ore la medicii de familie din Timiș

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 9 aprilie 2021, ora 13:09

Nicio persoană nu s-a vaccinat în cabinetele medicilor de familie din jdețul Timiș, unde se administrează exclusiv vaccinul AstraZeneca, în a doua zi a proiectului-pilot.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a anunţat că în ultimele 24 de ore s-au imunizat 3.037 de persoane, dar niciuna în cadrul proiectului-pilot de vaccinare în cabinetele medicilor de familie, scrie Agerpres.

vaccinare Timis
Sursă imagine: Ro Vaccinare// Facebook

Potrivit sursei citate, în prima zi a proiectului s-au administrat 10 doze de vaccin AstraZeneca în cabinetele medicilor de familie. Până acum, în cadrul proiectului sunt înscrise 49 de cabinete de medicină de familie disponibile să administreze vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2.

„DSP Timiş a distribuit 2.450 de doze de vaccin la 49 de cabinete, în cadrul proiectului-pilot. Vaccinările se fac în funcţie de programările medicilor de familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu.

DSP Timiș precizează că, în momentul de față, județul Timiș este lider pe plan național la numărul de vaccinări efectuate în perioada 30 Martie- 5 Aprilie raportat la 100.000 de locuitori.

Etichete: vaccin AstraZeneca persoane vaccinate medici de familie DSP Timis

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.