Newsflash
Știri

Nicolae Ciucă: „Serviciul SMURD funcţionează, nu se cade să intervenim”

de L. Budin - sept. 2 2022
Nicolae Ciucă: „Serviciul SMURD funcţionează, nu se cade să intervenim”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că SMURD-ul funcţionează şi că nu este cazul să se intervină, riscul fiind ca serviciul să devină mai puțin eficient.

Serviciul SMURD coordonat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă este unul care funcţionează, a declarat premierul Nicolae Ciucă, citat de Agerpres.

smurd-neamt

Am văzut cu toţii care este intervenţia acestor echipaje. Ca atare, atunci când ceva funcţionează, cred că nu se cade să intervenim şi să-l transferăm sau să-l facem să nu mai fie la fel de eficient. Nu ştiu ce a declarat ministrul Rafila, (...) dar eu vă pot spune cu certitudine că serviciul SMURD funcţionează foarte bine şi le mulţumesc pentru modul în care acţionează”, a precizat şeful Executivului.

Motociclete SMURD de intervenție urbană, în dotarea ISU Mureș

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe