Newsflash
Știri

Noi echipamente medicale pentru Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj

de Dorina Novac - ian. 6 2022
Noi echipamente medicale pentru Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca beneficiază de o serie de echipamente medicale în valoare totală de 150.000 de lei.

Consiliul Județean Cluj a dotat Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) din Cluj-Napoca cu noi echipamente medicale.

echipamente medicale
Sursă imagine: Consiliul Judetean Cluj // Facebook

În cadrul instituției spitalicești au fost livrate un defibrilator, două cistoscoape rigide cu pense pentru extracția corpului străin, două cărucioare pentru urgențe, o placă șofantă caldă pentru etalare, o masă Mayo, un scaun chirurgical și șapte cărucioare pentru curățenie.

„Investiţiile constante în domeniul sanitar contribuie în mod direct la creşterea calităţii actului medical, la salvarea vieţii şi a sănătăţii a numeroşi pacienţi. Cu siguranţă, noile dotări vor facilita examinarea şi tratarea în condiţii optime a persoanelor spitalizate”, a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

Pentru achiziția echipamentelor, forul administrativ județean a alocat din bugetul propriu al instituției suma de 150.000 de lei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe