Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Noi precizări despre site-ul unde se fac programările pentru vaccinare

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 29 decembrie 2020, ora 10:41

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vacciarea împotriva COVID-19 a trimis o serie de clarificări privind platforma de programare pentru vaccinare.

Potrivit sursei citate, în acest moment, programările în platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ sunt disponibile doar pentru persoanele din etapa I, care își desfășoară activitatea în domeniile sănătății și social – sistem public și privat.

precizari platforma vaccinare
Sursă imagine: unsplash.com

Pentru etapa I (persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat), înscrierile se realizează la nivelul persoanelor juridice.

„Mai exact, fiecare instituție desemnează responsabili care să facă programarea centralizat pentru personalul care dorește să se vaccineze. Pașii pe care trebuie să îi parcurgă persoana care înregistrează programări sunt prezentați în Manualul de utilizare”, informează autoritățile.

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea prim-ministrului.

Etichete: programare vaccin anti-COVID persoanele din etapa I vaccinare impotriva COVID-19 platforma de programare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.