Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Nou secretar de stat la sănătate

     Premierul Dacian Cioloș a numit săptămâna aceasta un nou secretar de stat la Ministerul Sănătății, în persoana dr. Corina Silvia Pop. medic primar de medicină internă și gastroenterologie, dr. Silvia Pop a fost șefa secției Medicină internă III a spitalului Universitar de Urgență București, este șef de lucrări la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” București. Este doctor în medicină și are competență în endoscopie digestivă superioară și inferioară, precum și în managementul serviciilor de sănătate. Odată cu această numire, premierul Cioloș a numit câte un nou secretar de stat și la Ministerul Agriculturii, cel al transporturilor și Ministerul Tineretului și Sportului. (C. T.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.