Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Număr de telefon pentru sesizări, la dispoziția pacienților din Craiova

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 3 mai 2022, ora 09:43

Primarul Craiovei a anunțat noul număr scurt la care se poate suna pentru a fi sesizată orice fel de problemă apărută în sistemul de sănătate din oraș.

Numărul de telefon 0351/913 este valabil doar pentru spitalele Filantropia, Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” şi Spitalul de Neuropsihiatrie.

sesizari

În funcţie de sesizările cetăţenilor, cadrele medicale vor primi calificative la final de an, iar managerii de spitale vor fi reevaluaţi, scrie Agerpres.

Primarul Olguţa Vasilescu a menționat că apelurile sunt preluate de un operator al Poliţei Locale Craiova, iar sesizările vor fi transmise apoi funcţionarilor din cadrul primăriei, responsabili de relaţia directă cu spitalele municipalităţii.

„0351/913 este noul număr scurt la care se poate suna pentru a fi sesizată orice fel de problemă apărută în sistemul de sănătate craiovean, mai ales în ceea ce priveşte modul în care pacienţii au fost trataţi de cadrele medicale. Această metoda vine în continuarea formularelor implementate în luna februarie, pentru a oferi tuturor cetăţenilor un mijloc facil şi rapid de a sesiza problemele întâmpinate în spitalele municipalităţii”, a anunţat primarul Craiovei.

Etichete: sistemul de sanatate craiovean cadrele medicale sesizari

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC