Newsflash
Știri

Numărul angajaților din sistemul de sănătate din România infectați cu SARS-CoV-2

de Florentina Ionescu - ian. 13 2021
Numărul angajaților din sistemul de sănătate din România infectați cu SARS-CoV-2

O analiză realizată de Statista.com arată cât de mult a crescut numărul angajaților din sistemul român de sănătate care au fost infectați cu coronavirus, din mai 2020 până la 11 ianuarie 2021.

Infograficul realizat de cei de la Statista arată cum a crescut numărul angajaților din sănătate în pandemie. Peste 300 de unități medicale, scrie sursa citată, din România au avut pacienți care au fost testați pozitiv pentru coronavirus. 

medic stare febrila

Din numărul total de infecții cu coronavirusul SARS-CoV-2 în România, 1,9% au fost reprezentate de întregul personal care lucrează în sectorul medical. Până la 11 ianuarie 2021, numărul de angajați infectați care lucrează în sistemul de sănătate din țara noastră a ajuns la 13.031.

Statistic: Number of employees infected in the Romanian healthcare system with the coronavirus (COVID-19) as of January 11, 2021 | Statista

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe