Newsflash
Știri

Numărul lucrătorilor din sănătate decedați din cauza COVID-19 a ajuns la 73

de Dorina Novac - dec. 8 2020
Numărul lucrătorilor din sănătate decedați din cauza COVID-19 a ajuns la 73

Reprezentanții Federației „Solidaritatea Sanitară” din România au anunțat că numărul angajaților din sănătate care au murit din cauza COVID-19 a ajuns la 73, după decesul unei asistente medicale din Mureș.

Ultimul deces înregistrat în rândul personalului sanitar este al unei asistente medicale, în vârstă de 52 ani, de la Clinica de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Județean din Târgu Mureș.

medici decedati
Sursă imagine: unsplash.com

„Un ultim omagiu și recunoștință veșnică pentru colega noastră Novák Csilla, 52 ani, asistentă medicală în Clinica de Boli Infecțioase - SCJ Mures și membră Solidaritatea Sanitară”, transmit reprezentanții organizației pe Facebook.

Sursa citată precizează că acesta este al 73- lea deces ca urmare infecției cu SARS-CoV-2 înregistrat în rândul lucrătorilor din sănătate implicați în lupta cu pandemia de COVID-19.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe