Newsflash
Știri

O aplicație colaborează cu autoritățile, pentru vaccinare anti-COVID acasă

de L. Budin - oct. 4 2021
O aplicație colaborează cu autoritățile, pentru vaccinare anti-COVID acasă

Aplicația Beesers își oferă gratuit sprijinul Ministerului Sănătății, CNCAV și CNAS, pentru a le oferi românilor posibilitatea vaccinării anti-COVID la domiciliu.

Aplicația respectivă este primul marketplace de servicii medicale la domiciliu din România, se arată într-o scrisoare deschisă.

verificare-telefon2

Adresăm această scrisoare deoarece considerăm necesar ca împreună să încurajăm populația să se vaccineze și să facilităm cât mai mult acest proces. (...) Putem pune gratuit aplicația la dispoziția Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și pentru alte tratamente la domiciliu”, a declarat Ovidiu Tuduruță, fondator Beesers.

În situația în care demersul este susținut de autorități, utilizatorul va trebui doar să descarce aplicația pe dispozitivul mobil, să se conecteze cu adresa de Google/Facebook/Apple ID și să adauge adresa de domiciliu. Apoi ar putea selecta „vaccin împotriva COVID-19” din lista de servicii medicale și ar putea să plaseze o cerere fără a mai fi necesară plata serviciului.

În cel mai scurt timp, personalul medical ar putea efectua vizita în ziua și la ora stabilită de către pacient.

În acest moment, aplicația are furnizori listați atât în următoarele orașe: București, Timișoara, Iași, Suceava, Pitești, Brașov, Târgu Mureș, Craiova, Oradea, Piatra Neamț, Orșova, Bistrița Năsăud, Baia Mare, Botoșani, Pașcani, Râmnicu Vâlcea, Galați, Nehoiu, cât și în zona rurală a județelor Argeș, Olt și Buzău.

Menționăm că toți colaboratorii înscriși în aplicația Beesers sunt acreditați de către Ministerul Sănătății și au o experiență semnificativă în mediul de stat sau privat. De asemenea, vă asigurăm că suntem deschiși la a găsi modalități de integrare cu echipe ale Direcțiilor de Sănătate Publică locale, pentru a acoperi geografic întreaga țară”, se mai arată în scrisoarea deschisă.

Pe lângă posibilitatea vaccinării, Beesers oferă deja o gamă variată de servicii medicale: consultații medicale pe anumite specializări, perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, monitorizare cardiologică, recuperare medicală, injecții, recoltare analize, recoltare teste COVID ș.a.m.d.

De asemenea, le oferă pacienților aflați sub tratament posibilitatea să își rezerve, printr-o singură programare, un pachet de servicii, cu analize de sânge incluse.

Citiți și:

Servicii medicale la domiciliu, prin smartphone

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe