Newsflash
Știri

O autospecială de pompieri va sta în curtea Spitalului „Victor Babeș” Timișoara

de Dorina Novac - oct. 7 2021
O autospecială de pompieri va sta în curtea Spitalului „Victor Babeș” Timișoara

Autospeciala de pompieri cerută de managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, dr. Cristian Oancea, a fost deja alocată de către ISU Timiş şi a ajuns în curtea unităţii sanitare.

autospeciala

„În această după-amiază, autospeciala de pompieri pe care am solicitat-o Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș a ajuns la Spitalul Victor Babeș”, au anunţat, miercuri seară, reprezentanţii spitalului într-o postare pe Facebook

Este vorba de o autospecială cu apă și spumă cu un echipaj complet format din trei salvatori militari.

Mașina de intervenție a colegilor de la ISU Banat, de la Detașamentul 1, va rămâne în curtea spitalului, pregătită să intervină, dacă va fi cazul.

„Deși personalul spitalului nostru este instruit permanent și avem o autorizație la incendiu pe tot ceea ce înseamnă sisteme de instalații, clădirea este foarte veche, existând un potențial pericol. Vrem să mulțumim conducerii ISU Timiș pentru disponibilitatea avută și pentru reacția imediată la solicitarea noastră”, au mai transmis reprezentanţii spitalului.  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe