Newsflash
Știri

O delegaţie a Gărzii Naţionale a statului Alabama a vizitat un spital din Timișoara

de Florentina Ionescu - sept. 29 2022
O delegaţie a Gărzii Naţionale a statului Alabama a vizitat un spital din Timișoara

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara a avut parte de o vizită importantă.

O delegaţie a Gărzii Naţionale a statului Alabama a fost în vizită la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, iar câteva fotografii făcute cu această ocazie au fost postate astăzi pe o rețea socială

vizita delegatie alabama1
Credit foto: https://www.facebook.com/SpitalulMilitarTimisoara

Vizita oficială a avut loc zilele acestea. O delegaţie a Gărzii Naţionale a statului Alabama, însoțită de o delegație națională având în componență reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Aeriene și Direcției Medicale a MApN, au efectuat în perioada 26-28 septembrie o vizită oficială la sediul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timişoara.  

vizita delegatie alabama2

Cu acest prilej, au fost prezentate facilitățile pentru asigurarea asistenței medicale atât în cadrul spitalului, cât și în cadrul Sistemului Medical Modular de Izolare și Tratament de pe stadionul CFR, arată sursa menționată. 

Vizita s-a desfășurat ca urmare a obiectivelor stipulate în programul de colaborare dintre Direcția Medicală a MApN şi Garda Națională a statului Alabama, privind instruirea individuală şi colectivă specifică personalului medico-militar și a contribuit la dezvoltarea parteneriatului strategic încheiat între România şi statul Alabama, se arată pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Militar din Timișoara. 

vizita delegatie alabama3 

vizita delegatie alabama4

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe