Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

O noapte specială

Viața Medicală
Constanţa MARINESCU vineri, 22 mai 2009
Intrat într-un circuit european în care se practică astfel de evenimente, Bucureştiul a fost pentru insomniaci, şi nu numai – sâmbătă, 16 mai a.c. – un loc plin de evenimente speciale nocturne: expoziţii, spectacole de muzică, dans, teatru şi film, proiecţii în aer liber etc. Cu linia de transport „Noaptea muzeelor“, cei prezenţi s-au putut deplasa de la o instituţie muzeală la alta, dintre cele 11 incluse pe acest traseu. Deşi au stat la cozi pentru a intra, aşteptarea a fost plăcută, deoarece puteau urmări diverse manifestări desfăşurate în aer liber. La Muzeul Naţional de Artă, spre exemplu, s-au proiectat filme mute pe muzică live şi „poezii pe clădire“, dar şi pictopoezii în manieră dadaistă.
 
Numărul vizitatorilor a fost impresionant: 15.000.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.