Newsflash
Știri

O nouă clinica socială de stomatologie s-a deschis în București

de Dorina Novac - iul. 27 2020
O nouă clinica socială de stomatologie s-a deschis în București

În București s-a deschis o clinică socială de stomatologie, destinată prevenției și tratamentului afecțiunilor dentare ale pacienților fără venituri sau cu venituri mici.

Potrivit unui comunicat de presă, Clinica Socială de Stomatologie și-a început activitatea, astăzi, în București, pe strada Louis Blanc, nr.9A, fiind destinată pacienților fără venituri sau cu venituri mici.

clinica stomatologica

Clinica are 4 cabinete și propriul centru de radiologie, iar o echipă de peste 10 medici stomatologi și 8 asistente medicale dar și personal auxiliar va efectua atât consultații, cât și tratamente.

Serviciile acoperite sunt de terapie-odontologie (tratament de urgență al traumatismelor dento-alveolare, tratamentul cariei, detartraj etc.), endodonție, paradontologie, chirurgie, protetica, ortodonție și radiologie.

În funcție de condițiile sociale ale pacienților, tratamentele sunt complet gratuite, în cazul pacienților fără niciun venit, sau la prețuri reduse, pentru cei care au venituri mici – între 10 lei (radiografie retroalveolară) și 500 lei (proteza acrilică mobilizabilă).

Potrivit sursei citate, cei care au nevoie de servicii stomatologice și pot face dovada unei situații materiale dificile se pot programa la numărul de telefon: 0374 751 454, în intervalul orar 10:00 –16:00, de luni până vineri.

„Numai în București există zeci de mii de oameni fără venituri și fără asigurări care nu îşi pot permite aproape niciun fel de serviciu medical, cu atât mai puțin pe cele stomatologice. Fundația noastră a înțeles această realitate încă de acum 10 ani și a ajutat până acum mii de pacienți în cele două clinici medicale dedicate celor fără posibilități: Policlinica Socială Baba Novac și Clinica Sala Palatului”, a precizat Cristiana Mateoiu, director executiv al Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Clinica Socială de Stomatologie este un proiect social independent care se alătură altor două centre medicale care oferă servicii stomatologice gratuite și la prețuri reduse, ce aparțin Fundației Inovații Sociale Regina Maria – Policlinica Socială Baba Novac și Clinica Sala Palatului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe