Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

O nouă opţiune în tratamentul astmului

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ luni, 24 octombrie 2011

   Grupul Actavis a anunţat recent lansarea pe piaţa românească a produsului Montelukast Actavis, indicat ca terapie adăugată la adulţi şi copiii mai mari de doi ani cu astm bronşic persistent, uşor până la moderat, insuficient controlat de tratamentul cu corticosteroizi administraţi inhalator şi cu beta-agonişti cu durată scurtă de acţiune administraţi „la nevoie“. Produsul este indicat şi în profilaxia astmului bronşic a cărui componentă predominantă este bronhospasmul indus de efortul fizic. În plus, la copiii cu vârste între doi şi 14 ani cu astm bronşic persistent uşor, care nu au în antecedentele recente crize grave, medicamentul poate fi utilizat ca alternativă la corticosteroizi. La pacienţii de peste 15 ani cu astm bronşic, poate determina ameliorarea simptomatică a rinitei alergice sezoniere. Produsul este disponibil în trei forme de prezentare, recomandate pentru trei grupe de vârstă.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.