Newsflash
Știri

O soluție temporară

de Bianca URSU - apr. 20 2018
O soluție temporară
Ministrul sănătății, Sorina Pintea, a propus o soluție temporară pentru salariile scăzute ale personalului sanitar, ca urmare a aplicării noii grile de salarizare, care prevede plafonarea sporurilor acordate angajaților din sistem la 30% din bugetul de salarii pe ordonator principal de credite. Ministrul a transmis direcțiilor de sănătate publică din țară să propună unităților sanitare acordarea de stimulente din venituri proprii, conform prevederilor legii 95/2006, pentru personalul al cărui venit calculat pentru luna martie 2018 se situează sub venitul lunii februarie al acestui an.
    O soluție pe termen lung pentru echilibrarea veniturilor din sistemul de sănătate va fi identificată, conform oficialilor de la Minister, după obținerea unei situații exacte a salariilor acordate în luna martie în toate unitățile sanitare. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe