Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Oamenii străzii – gerul – spitalele

Viața Medicală
Dr. Constantin BOGDAN vineri, 12 februarie 2010

O problemă revine în fiecare iarnă. Anul acesta parcă mai dramatic ca niciodată – ca urmare nu numai a temperaturilor foarte scăzute, dar şi a abordării ei de către autorităţi, ce poate fi calificată cu îngăduinţă, aşa cum va reieşi din cele ce urmează, cel puţin neadaptată. (...)

  Fenomenul oamenii străzii este în prezent o realitate – dureroasă pentru cei sensibili, ignorată pentru restul – în toate ţările, în special în capitale şi în marile aglomerări urbane. Se poate spune că este o fatalitate, dar şi un paradox, fiindcă însoţeşte civilizaţia şi dezvoltarea, amploarea fenomenului fiind în extensie, în special în ţările dezvoltate! Este, se poate spune, un efect secundar un preţ al civilizaţiei şi dezvoltării… (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC