Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

OAMGMAMR București: înscrierile la examenul de grad principal încep în iulie

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 18 iulie 2022, ora 12:54

Filiala Municipiului București a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a oferit detalii despre perioada în care se pot face înscrieri la examenul de grad principal, sesiunea 2022.

Înscrierile la examenul de grad principal - sesiunea 2022 se fac în perioada 25 iulie – 8 august 2022, pentru toate specialităţile, la sediul Filialei municipiului București ale OAMGMAMR (din strada Avrig, nr. 12, Sector 2), după următorul program: 

Luni-Joi: 09.00-17.00

Vineri: 09.00-14.00. 

examen grad principal oamgmamr

Cuantumul sumei de participare la examen este de 150 lei/participant, se arată pe pagina oficială de Facebook a OAMGMAMR – Filiala București.

Datele de desfășurare ale examenului, pe specialități:

- în data de 1 septembrie 2022 are loc examenul pentru asistenţi medicali generalişti, pediatrie, ocrotire, surori medicale, oficianţi medicali;

- în data de 2 septembrie 2022 are loc examenul pentru asistenţi medicali pentru celelalte specializări, altele decât asistenţi medicali generalişti, pediatrie, ocrotire, surori medicale, oficianţi medicali.

Tematica şi bibliografia pentru examen pot fi consultate la adresa: www.oamr.ro. Mai multe detalii despre plata taxei găsiți aici.

Etichete: examen de grad grad principal examen de grad principal oamgmamr filiala bucuresti OAMGMAMR asistenti medicali

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.