Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

OMS avertizează…

Un reprezentant al OMS a declarat – săptămâna trecută – că se aşteaptă la mai multe cazuri severe şi la decese, pe măsură ce activitatea pandemiei A/H1N1 se intensifică în emisfera nordică, şi avertizează autorităţile naţionale şi publicul larg să nu subestimeze virusul, în ciuda faptului că bolile sunt deseori uşoare. (...)

   Keiji Fukuda, consultant special al directorului general OMS pentru pandemia de gripă, a declarat că activitatea virusului rămâne la nivel crescut în SUA, unde aceasta a depăşit deja vârful unora din cele mai rele sezoane de gripă din timpul iernii; în Mexic, numărul de îmbolnăviri l-a depăşit în prezent pe cel din primăvară. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.