Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

OMS şi malaria rezistentă la tratament

Viața Medicală
Dr. M. D. vineri, 14 ianuarie 2011

   OMS şi Parteneriatul Roll Back Malaria au lansat în urmă cu două zile Global Plan for Artemisin Resistance Containment (Planul global de limitare a rezistenţei la artemisin), pentru a ghida eforturile în prevenţia răspândirii rezistenţei la artemisin, componentul principal al terapiilor combinate bazate pe artemisin (ACTs), cea mai puternică armă în tratamentul malariei falciparum (forma de boală ce dă cea mai mare mortalitate). Experţii OMS în malarie au discutat cele mai recente informaţii despre datele privind rezistenţa şi acţiunile propuse ca parte a planului.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.