Newsflash
Știri

Operații artroscopice de finețe la Spitalul Județean de Urgență Baia-Mare

de Dorina Novac - iul. 7 2021
Operații artroscopice de finețe la Spitalul Județean de Urgență Baia-Mare

Doi specialiști în chirurgia artroscopică au realizat recent, la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” Baia-Mare, o intervenție complexă de reconstrucție de ligament încrucișat anterior a genunchiului.

Doi medici specialiști în chirurgia artroscopică, dr. Răzvan Marian Melinte, medic primar ortopedie-traumatologie, doctor în medicină, și dr. Dan Zolog Șchiopea, medic specialist ortopedie-traumatologie de la centrul universitar din Târgu Mureș, au realizat la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” Baia-Mare o intervenție chirurgicală complexă de reconstrucție de ligament încrucișat anterior a genunchiului.

Spital Baia Mare
Sursă imagine: Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia -Mare // Facebook

Potrivit reprezentanților unității medicale, cei doi medici invitați au beneficiat de implicarea a doi dintre cei mai tineri medici specialiști din cadrul secției ortopedie-traumatologie, dr. Norbert Friedl și dr. Radu Harlișca care împreună cu dr. Rareș Moșuț, medic specialist, au deprins noile tehnici în domeniu.

„Conducerea spitalului s-a îngrijit de achiziționarea truselor și materialelor necesare acestor noi intervenții complexe cu scopul de a îmbunătăți oferta de servicii medicale oferite în cadrul secției Ortopedie-Traumatologie”, a precizat instituția.

Dr. Andrei Prie, șeful secției ortopedie-traumatologie, a declarat că se intenționează achiziția, în viitorul apropiat, prin programul Național de Endoprotezare, de proteze totale de genunchi și chiar de umăr.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe