Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Oraşul şi bolile Confortului

Viața Medicală
Constanţa MARINESCU vineri, 14 mai 2010

   Lansat cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, nu demult aniversate, sloganul „Urbanizarea şi sănătatea“ devine un interesant subiect de editorial din numărul 4/2010 al revistei VIAŢĂ + SĂNĂTATE. Semnat de dl dr. Valentin Nădăşan, articolul este (cum îl subintitulează autorul) „o privire realistă“ a fenomenului de urbanizare reflectat în sănătatea populaţiei: „…o mulţime de probleme (…) extrem de dificile, cum ar fi asigurarea apei potabile, tratarea apelor reziduale, gestionarea reziduurilor menajere (…) prevenirea accidentelor rutiere şi de muncă (…) depistarea din timp a apariţiei unor noi germeni infecţioşi, în vederea intervenţiei prompte pentru combaterea epidemiilor“. (…)
 

Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.