Newsflash
Știri

Pas important pentru prevenirea bolilor cardiovasculare

de Florentina Ionescu - iun. 27 2022
Pas important pentru prevenirea bolilor cardiovasculare

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a anunțat că a luat startul un parteneriat public-privat pentru prevenirea bolilor cardiovasculare între mai mulți parteneri ai instituției pe care o reprezintă.

umf cluj prevenire boli cardiovasculare1

„Primul parteneriat public-privat pentru prevenirea bolilor cardiovasculare a fost încheiat între reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, ai Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca și cei ai companiei farmaceutice Novartis, sub patronajul UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.”, a scris prof. dr. Anca Dana Buzoianu (foto mai jos) astăzi pe pagina sa oficială de Facebook.

anca dana buzoianu

Totodată, ea a subliniat că de peste 140 de ani, Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca a contribuit la îmbunătățirea sănătății populației, formând zeci de generații de medici valoroși și devotați profesiunii alese.

„Valorile noastre fundamentale, excelență și grijă pentru omul bolnav sunt impregnate în munca noastră de zi cu zi, așadar suntem parte a acestui proiect, care vine în sprijinul pacienților cu boli cardiovasculare.”, a adăugat rectorul UMF Cluj-Napoca, alături de câteva imagini. 

Citiți și: Cluj: primul parteneriat public-privat în prevenția bolilor cardiovasculare  

umf cluj prevenire boli cardiovasculare2 

umf cluj prevenire boli cardiovasculare3

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe