Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Patru aparate EKG portabile, donate Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 27 octombrie 2020, ora 15:50

Patru aparate de tip EKG (electrocardiograf) portabile au fost donate Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Doctor Victor Babeş” din Timişoara.

Potrivit unui comunicat de presă, aparatele donate de Fundaţia Comunitară Timişoara şi Hamilton Central Europe vor intra în dotarea celor patru secții mari ale unității sanitare, Pneumologie 1 și 2 și Boli Infecțioase 1 și 2.

aparat portabil
Sursă imagine: Spitalul Victor Babeș Timișoara

 

„Vrem să le mulțumim celor care au participat la Maratonul Speranței, Timotion, și vrem să îi asigurăm că îi simțim alături, îi simțim aproape și, indiferent de suma pe care au donat-o, dincolo de bani, de donațiile materiale, pentru noi înseamnă o susținere sufletească, ceea ce contează foarte mult în această perioadă. Cele patru aparate EKG portabile pot face, la un moment dat, diferența dintre viață și moarte”, spune dr. Monica Marc, medic pneumolog Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Doctor Victor Babeș” Timișoara.

medic pneumolog
dr. Monica Marc, medic pneumolog Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Doctor Victor Babeș” Timișoara

 

Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Doctor Victor Babeș” Timișoara are în prezent zece asemenea aparate, ele fiind folosite pentru investigarea imagistică a pacienților infectați cu noul coronavirus.

Etichete: aparate de tip EKG Pneumologie boli inefctioase

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC