Newsflash
Știri

Patru aparate EKG portabile, donate Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara

de Dorina Novac - oct. 27 2020
Patru aparate EKG portabile, donate Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara

Patru aparate de tip EKG (electrocardiograf) portabile au fost donate Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Doctor Victor Babeş” din Timişoara.

Potrivit unui comunicat de presă, aparatele donate de Fundaţia Comunitară Timişoara şi Hamilton Central Europe vor intra în dotarea celor patru secții mari ale unității sanitare, Pneumologie 1 și 2 și Boli Infecțioase 1 și 2.

aparat portabil
Sursă imagine: Spitalul Victor Babeș Timișoara

 

„Vrem să le mulțumim celor care au participat la Maratonul Speranței, Timotion, și vrem să îi asigurăm că îi simțim alături, îi simțim aproape și, indiferent de suma pe care au donat-o, dincolo de bani, de donațiile materiale, pentru noi înseamnă o susținere sufletească, ceea ce contează foarte mult în această perioadă. Cele patru aparate EKG portabile pot face, la un moment dat, diferența dintre viață și moarte”, spune dr. Monica Marc, medic pneumolog Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Doctor Victor Babeș” Timișoara.

medic pneumolog
dr. Monica Marc, medic pneumolog Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Doctor Victor Babeș” Timișoara

 

Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Doctor Victor Babeș” Timișoara are în prezent zece asemenea aparate, ele fiind folosite pentru investigarea imagistică a pacienților infectați cu noul coronavirus.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe