Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Perfuzia roz de un kilometru, un simbol pentru copiii grav bolnavi

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 5 iulie 2022, ora 10:35

Asociația Blondie a invitat oamenii din București – și nu numai – să umple cu roz o perfuzie lungă de 1 kilometru, ca semn de solidaritate cu copiii grav bolnavi.

Recent, pe o rețea socială, Asociația Blondie a publicat câteva fotografii cu un nou simbol pe care îl folosește pentru a crește gradul de conștientizare asupra copiilor grav bolnavi din țara noastră - o perfuzie roz de un kilometru, „atât de scurtă, însă, față de drumul greu al copiilor grav bolnavi spre spitalele care să îi facă bine”.

perfuzia roz5

Perfuzia roz - simbolul drumului pe care copiii grav bolnavi trebuie să îl parcurgă până să se facă bine - este de astăzi la [o cafenea]. Am spus că o vom păstra până la 30 iunie, dar tot ce am trăit zilele astea, emoția AIA totală pe care o simțeam de fiecare dată când rozul mai înainta câțiva centimetri, ne-au făcut să spunem - nu ne oprim aici! Și am mutat-o (A FOST GREEEU) la prietenii de la Seneca, unde va rămâne toate luna iulie. Se vede că ne-a plăcut tare ce am făcut acolo, așa-i? Și dupăăăăă, plecăm în țară! Cluj, Timișoara, Iași, Constanța venim!”, au scris reprezentanții asociației pe o rețea socială.  

Galerie foto mai jos 

Etichete: asociatia blondie perfuzie perfuzia roz copii bolnavi

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.