Newsflash
Știri

Personalități marcante ale UMF „Carol Davila” au primit titlul de profesor emerit

de Florentina Ionescu - iun. 9 2022
Personalități marcante ale UMF „Carol Davila” au primit titlul de profesor emerit

Recent, a avut loc ceremonia de acordare a titlului de profesor emerit în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din București.

În impresionanta Sală de Consiliu a Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, în deschiderea Senatului Universitar din 7 iunie 2022, a avut loc ceremonia de acordare a titlului de profesor emerit unor personalități marcante ale UMFCD: prof. univ. dr. Mircea Beuran, prof. univ. dr. Mircea Cinteză și prof. univ. dr. Călin Giurcăneanu.

acordarea titlului de profesor emerit

Ceremonia de acordare a titlului de profesor emerit a avut loc marți, 7 iunie 2022, în prezenţa Rectorului UMF „Carol Davila” - prof. univ. dr. Viorel Jinga, a președintelui Senatului Universitar prof. univ. dr. Dragoș Vinereanu, a conducerii universității și a membrilor Senatului Universitar, a corpului profesoral și a studenților.

acordarea titlului de profesor emerit2

Au fost adresate cuvinte care au elogiat competențele și carierele medicale de excepție ale celor trei mari personalități, se arată pe site-ul umfcd.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe