Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Peste 100 de persoane din Teleorman au beneficiat de consultații medicale gratuite

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 14:47

La sfârșitul săptămânii trecute, peste 100 de persoane din comuna Beciu, județul Teleorman, au beneficiat de consultații medicale gratuite.

Prima oprire a Caravanei de Bine ediția II a avut loc în data de 21 ianuarie în comuna Beciu, județul Teleorman, la Școala Gimnazială Beciu.

caravana de bine

„La sfârșitul săptămânii trecute, la 21 ianuarie, 107 persoane din comuna Beciu, județul Teleorman  au beneficiat de consultații medicale gratuite: Cardiologie – EKG, medicina internă – ecograf, oftalmologie, pediatrie, măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei”, au precizat reprezentanții Crucii Roșii Române.

Citește și: 500 de consultații gratuite în cadrul Caravanei de Bine a Crucii Roșii Române

Caravana de Bine este un proiect umanitar menit să ofere persoanelor vulnerabile din mediul rural acces gratuit la investigații medicale. Astfel, o echipă de medici specialiști, asistenți medicali și voluntari ai Crucii Roșii Române se deplasează direct în comunitate, aproape de oameni.

Într-un cabinet medical mobil, pacienții au acces la mai multe specializări în aceeași zi, iar la finalul examinărilor primesc scrisori medicale cu rezultatul bilanțului clinic și paraclinic, precum și recomandări terapeutice.

Etichete: Caravana de Bine Caravana de Bine a Crucii Rosii Romane cabinet medical mobil consultatii medicale gratuite

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC