Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Peste 112.000 doze de vaccin Moderna au sosit în România

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 23 iulie 2021, ora 13:43

Periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației împotriva COVID-19, anunță autoritățile. Și astăzi a intrat, așadar, o nouă tranșă de vaccin Moderna în România.

112.800 doze de vaccin Moderna au intrat astăzi, 23 iulie, în România și vor fi stocate în depozitul Companiei Nationale “ Unifarm” SA. 

vaccin moderna

Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Dozele vor fi depozitate la Compania Natională “Unifarm” SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

Depozitul Companiei Nationale „Unifarm” SA este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman. 

Până în prezent, transmite CNCAV (Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19), 1.592.400 de doze Moderna au fost recepționate, iar 724.434 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației. 

Etichete: transa vaccin moderna transa vaccin vaccin moderna Moderna CNCAV unifarm

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.