Newsflash
Știri

Peste 340.000 de certificate digitale COVID, generate în primele 12 ore

de Dorina Novac - iul. 2 2021
Peste 340.000 de certificate digitale COVID, generate în primele 12 ore

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat că 340.020 de certificate digitale au fost generate în cele 12 ore, de când a fost lansată platforma certificat-covid.gov.ro.

Andrei Baciu a precizat, într-o postare pe Facebook, că 28.335 de români și-au generat documentul european în fiecare oră și că peste 470 de certificate au fost eliberate în fiecare minut.

certificat digital covid
Sursă imagine: Ro Vaccinare // Facebook

Acesta a mai subliniat că peste 97,28% sunt certificate COVID care atestă vaccinarea, iar restul de 2,72 % reprezintă certificate COVID de recuperare și test negativ.

„18.000 de utilizatori s-au conectat în ultimele 30 de minute, adică 600 de persoane/minut”, a scris, joi, Andrei Baciu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe