Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Peste 6.000 de doze de vaccin gripal, pentru imunizarea copiilor din Olt

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 19 octombrie 2021, ora 10:35

Peste 6.000 de doze de vaccin gripal au fost repartizate în judeţul Olt, din achiziţia MS, pentru imunizarea copiilor, aceştia fiind prima categorie considerată la risc pentru care este distribuit vaccin antigripal în acest an.

Pentru sezonul rece 2021 - 2022, DSP Olt a primit o primă tranşă de 6.160 de doze de vaccin gripal pentru imunizarea copiilor, atât a celor care se adresează cabinetelor medicilor de familie, cât şi a celor din instituţiile de ocrotire socială, potrivit reprezentanților Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

vaccin gripal

Potrivit sursei citate, o nouă tranşă de vaccin gripal este aşteptată la finalul săptămânii în curs, pentru imunizarea celorlalte categorii de populaţie considerate la risc, scrie Agerpres.

În acest an DSP Olt a catagrafiat în vederea vaccinării antigripale aproximativ 49.400 de persoane care doresc să se vaccineze, iar comparativ cu anul trecut numărul acestor persoane s-a înjumătăţit, având în vedere că în 2020 au fost catagrafiate pentru imunizare împotriva gripei peste 98.000 de persoane.

Etichete: DSP Olt vaccin antigripal imunizare copii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.