Newsflash
Știri

Peste 66.600 de persoane înscrise pe listele de așteptare ale celor 56 de centre MApN

de Dorina Novac - mar. 18 2021
Peste 66.600 de persoane înscrise pe listele de așteptare ale celor 56 de centre MApN

Un număr de 66.623 de persoane s-au înscris, până miercuri, la ora 18:00, pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale MApN, disponibile în platforma de programare dezvoltată de STS.

Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 precizează că începând de luni, 15 martie, toți cetățenii care doresc să se vaccineze în cele 56 de centre din rețeaua Armatei României pot să se înscrie pe listele de așteptare aferente acestor centre.

liste de asteptare

„Centrul de vaccinare MApN cu cele mai multe persoane înscrise pe lista de așteptare este în București, la Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată, fiind în așteptare 4.636 de persoane”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a platformei RoVaccinare.

Sursa citată menționează că 287 de medici, 428 de asistenți și 252 se registratori, însumând 966 de persoane, își desfășoară activitatea în centrele de vaccinare din MApN .

vaccinare MApN

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe