Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Peste 900 de persoane, vaccinate împotriva COVID-19 în prima zi de campanie

Viața Medicală
Cristina GHIOCA duminică, 27 decembrie 2020, ora 19:21

Până la ora 18.00, 960 de cadre medicale din România au fost vaccinate împotriva COVID-19, anunță Comitetul Naţional de conducere a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19

Campanie de vaccinare împotriva COVID-19 a demarat astăzi în România. Prima persoană vaccinată a fost Mihaela Anghel. Ea este asistentă medicală generalistă, membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie a acestui an, a preluat primul pacient român confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

Debutul campaniei a fost marcat la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș“ din București. Acțiunile au continuat și la nivel național, în alte nouă unități sanitare.

Până ora 18.00, numărul total de cadre medicale cărora li s-a administrat deja prima doză de vaccin este de 960. Persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse.

Vaccinarea personalului medical din unitățile medicale aflate în prima linie în lupta cu COVID-19, continuă luni, 28 decembrie, și marți, 29 decembrie.

Etichete: vaccinare covid vaccin covid campanie vaccinare pandemie covid-19 Institutul Matei Balș Mihaela Anghel

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC