Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Petiție online pentru demisia lui Gheorghe Borcean

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 13 ianuarie 2020, ora 12:00

Medicul chirurg Marius Uscatu a lansat o petiție online în care cere demisia președintelui Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, pentru atitudinea inadecvată în cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca.

În petiția pe care a inițiat-o, Marius Uscatu cere demisia urgentă a președintelui Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, pentru comunicatul conceput și semnat personal de Gheorghe Borcean, precum și pentru atitudinea de continuă sfidare a cetățenilor români.

Amintim că și medicul Dan Grigorescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov, a cerut într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, demiterea lui Gheorghe Borcean, considerând că s-a ante-pronunțat în cazul Floreasca, în lipsa oricăror informații oficiale.

Gheorghe Borcean trebuia să se comporte nu doar echidistant, ci (chiar mai mult!) distant în raport cu o situație care, vrând-nevrând, ajungea să fie analizată/judecată și de către Colegiul Medicilor”, a scris renumitul chirurg brașovean.

Sursă imagine: cmr.ro

Etichete: petitie demisie Colegiul Medicilor

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.