Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Pilot Tarom, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 18 martie 2020, ora 13:20

La nivelul companiei Tarom, un pilot a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

În urmă cu puțin timp, au fost făcute câteva recomandări persoanelor care au intrat în contact cu acest pilot.

„Având în vedere situația creată la nivelul Tarom prin depistarea pozitivă cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul să intre în autoizolare la domiciliu”, se precizează într-un comunicat.

La prima anchetă internă, persoana a avut contact cu 9 piloți. O parte dintre acești piloți au mai avut contact cu 22 de colegii și cu 19 membri de familie.

pilot avion depistat pozitiv coronavirus

Cu toate acestea, activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfășoară normal. Piloții Airbus și Boeing împreună cu personalul navigant își desfășoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere și de prevenire a răspândirii a noului coronavirus.

De asemenea, flota ATR își desfășoară activitatea normal, cu excepția contacților direcți ai pilotului. Activitatea Aeroportului Otopeni și a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată de această situație, se arată în comunicat.

Sursa foto: Unsplash

Etichete: teste pentru depistarea coronavirusului teste de coronavirus testul de coronavirus infectie cu coronavirus coronavirus romania tarom pilot

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC