Newsflash
Știri

Platformă de telemedicină, disponibilă ca beneficiu extrasalarial

de Dorina Novac - iul. 13 2022
Platformă de telemedicină, disponibilă ca beneficiu extrasalarial

SanoPass lansează platforma de telemedicină medicU, disponibilă în premieră în pachetele de beneficii extrasalariale Edenred.

Platforma românească de sănătate SanoPass și Edenred România, liderul pieței de beneficii extrasariale, au lansat un parteneriat prin care oferă companiilor din România un pachet de beneficii extrasalariale cu acces la platforma de telemedicină medicU.

telemedicina

Serviciile de telemedicină medicU by SanoPass sunt disponibile pentru clienții Edenred pe medicu.ro și includ triaj medical bazat pe inteligență artificială, precum și consultații medicale prin telefon, video sau chat.

Citește și: A fost lansată prima platformă de telemedicină veterinară din România

Companiile care optează pentru produsele Edenred pot oferi gratuit angajaților lor serviciul de telemedicină ori de câte ori au nevoie.

SanoPass a dezvoltat platforma utilizând tehnologia Easy Medical, o companie IT românească cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de soluții software pentru clinici și laboratoare medicale.

„Platforma medicU by SanoPass utilizează pentru fișa de anamneză cel mai avansat symptom checker din România, evaluând simptomele cu o precizie de 93%. Acesta integrează o bază de date complexă, cu peste 2.250 de concepte medicale, reducând astfel considerabil timpul de așteptare al pacienților”, se arată întrun comunicat.

Astfel, accesând platforma medicU, pacienții pot obține recomandări, trimiteri sau rețete medicale în cel mai scurt timp.

„Perioada pandemiei ne-a arătat atât nouă, personalului medical, cât și pacienților, că telemedicina este esențială în relația dintre noi. Aceasta salvează timp și, de asemenea, bani. Platforma noastră de telemedicină utilizează cele mai avansate tehnologii pentru a aduce îngrijirile medicale la fel de aproape și de ușor de accesat ca și alte lucruri majore din viața de zi cu zi - fie că vorbim de servicii financiare, de informație sau de entertainment”, a declarat Alexandru Breazu, director medical medicU by SanoPass.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe