Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Platformă gratuită de consultații online, pentru pacienții spitalelor din București

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 1 aprilie 2020, ora 10:11

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) a implementat platforma pacient.assmb.ro, un serviciu online gratuit de evaluare medicală la distanţă.

Potrivit unui comunicat de presă, ASSMB a implementat platforma pacient.assmb.ro, un serviciu online gratuit de evaluare medicală la distanță, unde aproape 500 de medici din toate specializările, angajaţi ai celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, vin în sprijinul pacienţilor, în contextul epidemiei de coronavirus.

platforma online gratuita


„Această platformă, lansată recent, este un proiect important care vine în sprijinul pacienților din spitalele noastre. Suntem bucuroși de faptul că avem deja foarte multe accesări, deși proiectul a fost lansat de curând. Nu vrem ca pacienții să se simtă abandonati în aceasta perioadă, și tocmai de aceea le-am pus la dispoziție o modalitate accesibilă de a interacționa cu medicii noștri”, a declarat Turkes Ablachim, directorul medical al ASSMB.

Cum se folosește platforma

Pacienții accesează site-ul pacient.assmb.ro, introduc o scurtă descriere a problemelor de sănătate pe care le au și atașează, dacă este cazul, documentele medicale relevante (rezultate analize, recomandări de la specialiști, istoric medical, bilete de ieșire din spital). Selectează spitalul, specialitatea și medicul, apoi introduc datele personale, precum și cele de contact.

Citește și: Servicii de telemedicină, pentru pacienții din nord-estul României

Potrivit comunicatului de presă, răspunsul va fi primit, direct din partea medicului, în 12-24 ore, în funcție de disponibilitatea specialistului și de numărul de cazuri pe care le are în analiză.

Citește și: O clinică virtuală, lansată recent, le oferă pacienților consultații medicale de acasă

În acest moment, platforma asigură accesul pacienților la aproape 500 de medici din 19 spitale administrate de ASSMB. Până acum, au fost înregistrate aproape 700 de cereri de consultații online de la pacienți.

Citește și: COVID-19: O platformă online vine în ajutorul spitalelor și medicilor de familie din România

Sursă imagine: Pixabay

Etichete: Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti evaluare medicala la distanta coronavirus romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.