Newsflash
Știri

Platforma informatică dedicată vaccinării anti-COVID a fost optimizată

de Florentina Ionescu - mai 1 2021
Platforma informatică dedicată vaccinării anti-COVID a fost optimizată

Pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook (RO Vaccinare) au fost publicate informații noi despre modalitatea de vaccinare.

Recent, autoritățile au anunțat că platforma informatică a fost optimizată. Platforma permite, mai nou, afișarea centrelor în funcție de vaccinul administrat. 

platforma vaccinare optimizata

„Din această seară (miercuri – n.red.), platforma informatică dezvoltată de STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a fost optimizată, fiind posibilă schimbarea centrului de vaccinare pentru efectuarea rapelului, cu minim 72 de ore înainte de programare. De asemenea, platforma permite afișarea centrelor în funcție de vaccinul administrat. Vă puteți programa și reprograma pe: programare.vaccinare-covid.gov.ro”, au explicat reprezentanții paginii RO Vaccinare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe