Newsflash
Știri

Porți deschise la Ambulanță

de Cristina GHIOCA - iul. 27 2018
Porți deschise  la Ambulanță
Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) oferă doritorilor șansa de a asista la rezolvarea unor cazuri împreună cu echipajele de pe ambulanță. Acțiunea are loc în cadrul evenimentului „Săptămâna porților deschise”, desfășurat la București, în perioada 23–27 iulie, între orele 10–17, la sediul SABIF din strada Mihai Eminescu. Acțiunea constă în vizitarea sediului central al SABIF, unde se pot obține informații detaliate despre istoria Serviciului de Ambulanță și despre tehnicile de resuscitare care salvează vieți. „Săptămâna porților deschise” de anul acesta marchează împlinirea a 112 ani de la înființarea Societății de Salvare din București (a fost înființată la 28 iulie 1906) și a primei stații de Salvare din România. Inițiativa a aparținut profesorului Nicolae Minovici, sub deviza „Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe