Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Porți deschise la Ambulanță

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 27 iulie 2018
Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) oferă doritorilor șansa de a asista la rezolvarea unor cazuri împreună cu echipajele de pe ambulanță. Acțiunea are loc în cadrul evenimentului „Săptămâna porților deschise”, desfășurat la București, în perioada 23–27 iulie, între orele 10–17, la sediul SABIF din strada Mihai Eminescu. Acțiunea constă în vizitarea sediului central al SABIF, unde se pot obține informații detaliate despre istoria Serviciului de Ambulanță și despre tehnicile de resuscitare care salvează vieți. „Săptămâna porților deschise” de anul acesta marchează împlinirea a 112 ani de la înființarea Societății de Salvare din București (a fost înființată la 28 iulie 1906) și a primei stații de Salvare din România. Inițiativa a aparținut profesorului Nicolae Minovici, sub deviza „Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor”.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.