Newsflash
Știri

Porţi deschise la uzina Zentiva

de Bianca PÂNZARU - nov. 2 2018
Porţi deschise la uzina Zentiva
Compania Zentiva a organizat miercuri, la București, “Ziua porţilor deschise”, primul eveniment al campaniei europene “Open Industry Days”, cu tema Oportunităţi şi provocări ale industriei producătoare de medicamente generice – perspectiva europeană şi locală. Evenimentul a fost o premieră menită a evidenţia rigorile de siguranţă și de calitate respectate în fluxul de producţie.
În contextul provocărilor industriei producătoare de medicamente generice din România, Adrian Grecu, preşedintele APMGR, a semnalat din nou lipsa de acţiune a autorităţilor în implementarea calculului diferenţiat al taxei clawback, în ciuda dispariţiei a mii de medicamente ieftine şi a studiilor de impact care susţin validitatea acesteia. În contextul taxei clawback, Dan Alexandrescu, secretar de stat în Ministerul Sănătaţii, a declarat că soluţiile propuse în cadrul Grupului de Lucru, respectiv ajustarea bugetului de referinţă cu rata inflaţiei trebuie însoţită de măsuri suplimentare de diferenţiere care urmează să fie supuse discuţiei.
Zentiva are o tradiţie de peste 55 de ani în industria farmaceutică locală și a anunţat continuarea investiţiilor în menţinerea și dezvoltarea continuă a standardelor decalitate și siguranţă. Pentru a fi competitivă atât pe piaţa internă, cât și pe pieţele externe, compania trebuie să gestioneze cu maximă atenţie costurile de producţie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe