Newsflash
Știri

Poveste emoționantă: 41 de ani asistent medical în Institutul „Cantacuzino”

de Florentina Ionescu - iun. 30 2022
Poveste emoționantă: 41 de ani asistent medical în Institutul „Cantacuzino”

Timp de 41 de ani, asistentul medical Maria-Luiza Ustea a muncit alături de echipa laboratorului Infecții Respiratorii Virale.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a transmis un mesaj cu ocazia pensionării asistentei medicale Maria-Luiza Ustea. Aceasta a fost vreme de 41 de ani asistentă medicală în Institutul „Cantacuzino”. 

asistent medical de 41 de ani pensionare institut cantacuzino2

„Doamna asistent medical principal Maria-Luiza Ustea, după 41 de ani de activitate în Institutul „Cantacuzino” în cadrul laboratorului Infecții Respiratorii Virale, a trecut pragul pensionării. Aceasta este etapa la care gândim toți cei aflați pe tărâmul muncii, iar sosirea momentului aduce, inevitabil, nostalgii și emoții. Timp de 41 de ani, asistentul medical Maria-Luiza Ustea a muncit alături de echipa laboratorului din care a făcut parte, inspirând o stare de bine izvorâtă dintr-un suflet dedicat și deschis spre ceilalți. Aceste frumoase trăsături i-au adus apreciere și admirație, dar și îndrăzneala apelării la priceperea, profesionalismul și dăruirea dânsei atunci când situația sanitară națională a impus-o. Doamna asistent medical Maria-Luiza Ustea a făcut parte din echipele constituite în cadrul Institutului „Cantacuzino” pe timpul pandemiei, pentru testarea și secvențierea genomului virusului SARS-CoV-2. Asistentul medical îmbracă haina profesiei, dar și a grijii față de semeni, empatizând cu cei care sunt încercați de nesiguranță și de teama pierderii celui mai prețios dar, sănătatea. Pentru întreaga activitate pusă în slujba semenilor, dar și pentru entuziasmul debordant, colectivul Institutului „Cantacuzino” îi aduce mulțumiri și îi transmite calde urări de sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi”, au transmis reprezentanții Institutului „Cantacuzino” pe o rețea socială

asistent medical de 41 de ani pensionare institut cantacuzino3

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe