Newsflash
Știri

Poziţie de top în lumea medicală

de Dan Dumitru MIHALACHE - nov. 9 2018
Poziţie de top în lumea  medicală
Profesorul Dan. L. Dumitrașcu (Cluj-Napoca) este noul secretar al Forumului Societăţilor Naţionale de Gastronterologie (FSNG). El va ocupa această poziţie între 2019–2022. Alegerea a avut loc cu ocazia Congresului european de gastroenterologie, desfășurat la Viena. FSNG reunește 47 de societăţi naţionale europene și mediteraneene, urmând ca și Egiptul să se alăture organizaţiei. De asemenea, Azerbaidjan se află în proces de evaluare. Din poziţia de secretar, prof. dr. Dan L. Dumitrașcu va coordona relaţia dintre societăţile naţionale și Consiliul executiv al Uniunii Europene de Gastroenterologie (UEG). Contactat de „Viaţa medicală”, profesorul clujean a declarat că  va încerca să crească ponderea ţărilor din estul și sud-estul Europei, „pentru o mai bună și echitabilă reprezentare în actele de decizie ale Forumului european de gastroenterologie”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe