Newsflash
Știri

Precizare

de - iun. 4 2015
Precizare

   În ediţia cu numărul 19, apărută la 15 mai, „Viaţa Medicală“ a publicat articolul „Amnistie cu dedicaţie?“. În respectivul articol s-a strecurat o informaţie eronată pe care o corectăm prin această precizare. Lanţul de farmacii DONA respectă procedurile legale în ceea ce priveşte modalitatea de angajare a farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie: candidaţii selectaţi în urma procesului de recrutare primesc o ofertă de angajare în care sunt specificate pe scurt elementele prevăzute în contractul individual de muncă ce urmează a se încheia: identitatea părţilor, locul de muncă, sediul angajatorului, funcţia conform COR, modalitatea de evaluare a activităţii profesionale, data la care contractul urmează să îşi producă efectele, durata contractului, durata concediului de odihnă, salariul de bază şi alte elemente constitutive ale acestuia, data plăţii salariului, durata muncii, durata perioadei de probă şi condiţiile de acordare a preavizului, riscurile specifice postului, precum şi alte beneficii. Dacă oferta este acceptată, urmează semnarea contractului individual de muncă ce cuprinde elementele prezentate în ofertă, precum şi a fişei de post.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe