Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Prefectul Capitalei: Medicii, pregătiți pentru valul patru

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 3 august 2021, ora 13:27

Medicii sunt pregătiţi pentru cel de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19, a precizat prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Alin Stoica a mai menționat că medicii au planuri inclusiv pentru operaţionalizarea spitalelor.

valul patru

„Medicii sunt pregătiţi pentru valul patru, au planuri inclusiv pentru operaţionalizarea spitalelor. Ne uităm chiar la simplificarea procedurilor de operaţionalizare, pentru că deocamdată doar Balş este spital COVID şi ar mai fi nevoie, să spunem, în cazul în care va creşte foarte mult numărul de infectări să treacă în regim COVID anumite spitale, birocraţia să fie cât mai simplificată”, a declarat prefectul Capitalei, potrivit Agerpres.

În privința măsurilor de relaxare care au intrat în vigoare de duminică, 1 august, Alin Stoica a spus că acestea vizează în principal facilitarea accesului la diverse evenimente sau spaţii pentru persoanele care sunt vaccinate.

Etichete: valul patru medici operationalizarea spitalelor

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.