Newsflash
Știri

Premiul de Excelenţă al FNSA laureat: dr. Bogdan Ovidiu Popescu

de E. S. - ian. 22 2010
Premiul de Excelenţă al FNSA laureat: dr. Bogdan Ovidiu Popescu

Dl dr. Bogdan Ovidiu Popescu de la Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti, şef de lucrări la UMF „Carol Davila“, a fost distins cu Premiul de Excelenţă al Fundaţiei Naţionale pentru Ştiinţă şi Artă (FNSA), premiu acordat tinerilor specialişti din diferite domenii ale ştiinţei şi artei care s-au remarcat prin realizări deosebite. (...)

Premiul a fost acordat în cadrul unei ceremonii desfăşurate în ziua de 14 ianuarie a.c., organizate de FNSA împreună cu Primăria Sectorului 2.
   Absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila“ Bucureşti în 1996, Bogdan Ovidiu Popescu şi-a luat doctoratul, în anul 2001, cu teza „Apoptoza celulară în ţesutul nervos supus agresiunii“, cu distincţia „summa cum laude“. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe