Newsflash
Știri

Prezent și viitor în endocrinologie

de Dr. Roxana Dumitriu-Stan - iun. 18 2021
Prezent și viitor în endocrinologie

Specialiștii din domeniul endocrinologiei și nu numai sunt așteptați să participe la cea de-a 29-a ediție a Congresului Național de Endocrinologie, care va avea loc în perioada 23-26 iunie 2021, în mediul online.

Ediția de anul acesta va cuprinde sesiuni științifice plenare cu speakeri internaționali, specialiști de renume din domeniu și nu numai, iar participarea este gratuită. Între subiectele abordate se numără: diabetul gestațional, hipertensiunea arterială la copil în prisma epidemiei de obezitate sau complicații endocrinologice în oncopediatrie, dezbateri etc. 

Vizual Congres SRE 1920x10802

Până în acest moment, peste 2.800 de participanți s-au înscris pe platforma evenimentului, iar programul științific preliminar al manifestării poate fi consultat pe site-ul Societății Române de Endocrinologie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe