Newsflash
Știri

Prima ediție a Întâlnirii Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române, la București

de Dorina Novac - iul. 4 2022
Prima ediție a Întâlnirii Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române, la București

Prima ediție a Întâlnirii Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române se desfășoară la București, până miercuri, 6 iulie.

Sub deviza „Fii voluntar, ajută primul!”,  70 de voluntari și lideri de tineret din cadrul filialelor de Cruce Roșie din țară au participat sâmbără, 2 iulie, la deschiderea oficială, în prezența vicepreședintelui Crucii Roșii Române, Iulian Bobîrnea.

Crucea Rosie Romana
Sursă imagine: Crucea Rosie Romana

Acesta le-a transmis voluntarilor un mesaj de bun-venit și le-a prezentat principalele puncte de pe agenda evenimentului.

„Ziua s-a încheiat cu o întâlnire de cunoaștere, în care fiecare participant a avut ocazia să-și prezinte proiectele din filiala din care face parte. De asemenea, tinerii au adus produse tradiționale specifice județelor din care provin”, a precizat Crucea Roșie Română.

Cei 70 de tineri au participat la diferite prezentări și ateliere menite să îi familiarizeze cu istoria Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, dar și cu istoria Crucii Roșii Române.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe