Newsflash
Știri

Primăria Galați caută medici pentru centrele de vaccinare anti-COVID

de Dorina Novac - feb. 18 2021
Primăria Galați caută medici pentru centrele de vaccinare anti-COVID

Primăria Galaţi a anunțat că are nevoie de 12 medici care să asigure permanenţa în cele trei centre de vaccinare din oraş.

Municipalitatea are nevoie de medici care să asigure permanenţa în cele trei centre de vaccinare din oraş amenajate la Patinoar, Sala Sporturilor Dunărea şi Sala Siderurgistul.

centre de vaccinare

„Primăria Galați a trimis o solicitare Colegiului Medicilor prin care arată că este nevoie de încă 12 medici care să asigure permanenţa în cele trei centre de vaccinare din oraş, mai ales în contextul declanşării celei de-a treia etape de vaccinare, informează, miercuri, reprezentanţii instituţiei”, informează reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, activitatea în cele trei centre de vaccinare se desfăşoară corespunzător, fiind asigurat personalul medical necesar.

„Motivul pentru care s-a făcut această solicitare de suplimentare a numărului de medici este creşterea numărului de doze de vaccin primite şi, totodată, începerea celei de-a treia etape de vaccinare”, transmite sursa citată.

Potrivit legii, medicii care lucrează în centrele de vaccinare primesc 90 de lei pe oră, asistenţii medicali 45 de lei, iar registratorii 20 de lei, scrie Agerpres.

Până în prezent, în judeţul Galaţi au fost vaccinate 20.092 persoane, dintre care 8.462 şi cu rapel. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe