Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Primul centru de vaccinare non-stop, deschis de o primărie de sector

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 5 noiembrie 2021, ora 15:40

Primăria Sectorului 3 a deschis, vineri, 5 noiembrie, un centru de vaccinare împotriva COVID-19 cu program non-stop.

Acesta este amenajat în zona centrală a Capitalei, pe strada Nerva Traian nr. 1, într-o clădire complet recondiționată și care respectă toate standardele de igienă, fiind avizat de către Direcția de Sănătate Publică, au precizat reprezentanții Primăriei Sectorului 3.

centru de vaccinare

Tipul vaccinului care va fi administrat în acest centru este Pfizer. Centrul are o zonă de triaj, două fluxuri de vaccinare și o sală post-vaccinare.

Intrarea se face prin strada Nerva Traian, iar ieșirea se face pe un culoar separat prin spatele clădirii.

Citește și: Două centre de vaccinare anti-COVID deschise non-stop în București

„Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe strada Nerva Traian, o zonă în care există locuri de parcare, transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.      

Centrul de vaccinare de pe strada Nerva Traian nr. 1 este al treilea de acest fel deschis de Primăria Sectorului 3. Cetățenii se mai pot vaccina anti-COVID și la centrele deschise în incinta Park Lake Mall (Luni – Duminică 08:00 – 20:00), aflat pe Strada Liviu Rebreanu și a București Mall (Luni – Duminică 08:00 – 20:00) de pe Calea Vitan.

Etichete: centru de vaccinare non-stop vaccinare anti-COVID

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.