Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Produs imunomodulator, realizat la Institutul Cantacuzino

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 31 august 2020, ora 10:05

Specialiștii Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” au realizat un lot experimental pentru un nou produs imunomodulator.

Potrivit Ministerului Apărării Naționale (MApN), este vorba despre OROSTIM-HV, un supliment alimentar cu proprietăți biostimulatoare și antioxidante.

lot experimental cantacuzino

„Acesta conține o combinație dintre o pulbere de extract de orz verde și un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene. Are proprietăți de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții”, transmite MApN.

Sursa citată precizează că în următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului urmând să fie pus pe piață la sfârșitul acestui an – începutul anului următor.

„Acesta se va putea administra în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate, persoanelor cu imunitate scăzută”, informează Ministerul Apărării Naționale.

Etichete: Institutul Cantacuzino produs imunomodulator infectii respiratorii imunitate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.